Eriksbergsgatan 5 5 rum & kök, 149 Kvm

Se alla bilder
Låt oss värdera
ditt hem kostnadsfritt
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Pris Pris på förfrågan
Boarea 149 kvm
Rum 5 rum och kök
Avgift 6 958 kr/mån
Våning 2 av 5
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
östermalm
Boarea:
149 Kvm (Enligt uppmätning)

143 kvm enligt ekonomisk plan

Rum:
5 rum och kök
Lägenhetsnr:
5
Lägenhetsnr LMV:
1202
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1916
Balkong:
Balkong
Förråd:
Två källarförråd
Eldstad:
Två kakelugnar
Våning:
2 av 5
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
ComHem
Avgift:
6 958 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Kabel-TV (ComHem)
Andelstal, förening:
13.35 %
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
140
Energiprestanda:
140 kWh/Kvm och år
Förening:
Brf Rosen 2
Org.nr:
702002-9372
Interiör

På eftersökta Eriksbergsgatan med närhet till Humlegården, återfinns denna påkostade sekelskiftesvåning om 149 kvadratmeter fördelat på fem rum och kök med tre rum i fil och balkong i västerläge mot gård. Genomgående renoverad med påkostad interiör. Platsbyggt kök från Linhult & Jonsdotters finsnickeri på Kungliga Djurgården med maskinell utrustning från Miele samt vackra originalattribut bevarade. Här ges två stämningsfulla kakelugnar, fiskbensparkett med dekorativa listband, speglade skjutdörrar och burspråk i sällskapsdel.

Möblerbar hall med inre kapprum, klädkammare och gästtoalett välkomnar och leder vidare in till sällskapsrum, matsal och rogivande master bedroom i fil mot Eriksbergsgatan. Stort burspråk ger en vacker vy över gatan från sällskapsdel som inrymmer soffgrupp med tillhörande möblemang. Vackra pardörrar skiljer av till matsal som ger plats för stort matmöblemang. Längs vägg löper en flytande bokhylla.

Platsbyggt kök av ’Linhult & Jonsdotter’ på Kungliga Djurgården som går i jordnära känsla med mörkt träslag. Vacker marmor beklär bänk och vägg med blandare från Vola och exklusiv maskinell utrustning från Miele. Här ges matplats för 4-6 personer, separat köksingång samt tvättpelare och serveringsskåp i original i serveringsgången invid.

Våningen har tre rogivande sovrum varav master bedroom beläget i fil till sällskapsdel med stämningsfull kakelugn och eget badrum. Badrummet är helkaklat med kolmårdsmarmor från Bricmate. Rymlig duschyta med takdusch och blandare från Vola, handfat i corian på kommod, handdukshängare, golvvärme samt infällda spotlights. Det andra badrummet nås från serveringsgång och går i samma enhetliga utförande fast med badkar.

De två andra rogivande sovrummen nås från såväl serveringsgång som kök. Det ena smyckas av kakelugn med plats för dubbelsäng och möblemang samt utgång till möblerbar balkong i västerläge.

Förening & Fastighet

Vacker och representativ fastighet som uppfördes 1916. Föreningen är en välskött s.k. äkta förening med låg belåning som upplåter 10 lägenheter med bostadsrätt om en total lägenhetsyta av 1.144 kvm. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp.

Föreningen har inga kända avgiftsändringar eller kommande renoveringar. (kontrollerat 16/10-21). Stambyte utfördes på cirka 1990-talet med stamspolning under 2020. El har renoverats löpande.

Till lägenheten disponeras två rymliga källarförråd.

Läs mer
Ansvarig Mäklare Niclas Behrer +46 (0)708 99 29 09
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Niclas Behrer
Ta hjälp av en bank nära dig

Vi samarbetar med Handelsbanken Humlegården som känner den lokala marknaden och erbjuder bolån med individuell ränta. För mer information, ring Handelsbanken på 08-406 69 50 eller besök handelsbanken.se/humlegarden