Ingemarsgatan 8

2

 rum och kök, 

44 kvm

Pris

Pris på förfrågan

Boarea

44 kvm

Rum

2

 rum och kök

Pris/Kvm
Avgift

1 059 kr/mån

Våning

2

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Vasastan
Boarea:
44 Kvm (Enligt uppmätning)

Föreningen presenterar samma yta.

Rum:
2 rum och kök
Lägenhetsnr:
1001
Byggnadsår:
1896
Förråd:
Vindsförråd
Våning:
2
Hiss:
Nej
Avgift:
1 059 kr/mån
Ingår i avgiften:
Inkl. värme, VA & bredband samt digital-TV.
Andelstal, förening:
2.7414 %
Energistatus:
Utförd
Driftskostnad El:
167 kr/mån
2000 kr/år
Driftskostnad Försäkring:
167 kr/mån
2000 kr/år
Driftskostnader totalt:
333 kr/mån
Driftskostnader kommentar:
Enligt säljarens uppgifter
Förening:
Brf Blåkråkan 2
Org.nr:
716460-3057
Interiör

Med en mycket låg avgift som inkluderar bredband presenteras denna förtjusande lägenhet med strålande ljusinsläpp. Lägenheten stoltserar med genomgående vackra plankgolv i originalutförande, högt i tak samt bevarade sekelskiftesdetaljer såsom djupa fönsternischer och höga golvlister. Sällskapsrummet ligger i fil med köket och har gott om plats för soffmöblemang samt sideboard. Stilrent kök med påkostade vitvaror, vita släta luckor och stänkskydd i industristil samt bänkskiva från Dekton. Fullt utrustat med ugn, induktionshäll, fläkt, diskmaskin samt integrerad kyl/frys. Trevligt sovrum idag inrett med en 1,60 säng. Plats för ytterligare möblemang såsom arbetsbord eller byrå. En trendig industrivägg avskärmar sovrummet och ger samtidigt fint ljusinsläpp mellan de två rummen när gardinen inte är fördragen. Helkaklat badrum inrett med handfat, spegel, wc samt duschvägg. Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter genom en klädkammare med förvaringssystem ända upp till tak samt ett bevarat skåp intill köket. Slutligen en välkomnande hall med avhängningsytor genom platsbyggd hylla i sekelskiftesstil. Säkerhetsdörr i tidstypiskt utförande.

Stark förening med låg belåning och bra intäkter samt två kvarvarande hyresrätter. Populärt område med goda kommunikationer, närhet till grönområden och ett brett utbud av restauranger och matbutiker.

Förening

Brf Blåkråkan 2 är en s.k. äkta förening som äger marken. Föreningen innehar 23 lägenheter med bostadsrätt och två lägenheter samt två lokaler med hyresrätt. De två lokalerna ger föreningen stora intäkter, hyresrätterna är dolda tillgångar eftersom de kan säljas vartefter de blir lediga. Man har även en vind, vilken potentiellt skulle kunna säljas. Lägenhetsytan uppgår till 1 382 kvm och lokalytan till 229kvm. Föreningen är lågt belånad med en skuldsättning om endast 1 480kr/kvm och har en mycket god ekonomi. Föreningen har haft oförändrade avgifter de senaste 7 åren. From Okt ska avgiften höjas med 70kr/mån, detta till grund av att man valt att outsourca städ av trapphuset samt anlita en fastighetsskötare.

Bredband (fiber) 1000/1000 mbit via Ownit ingår i avgiften. Man har en mycket trevlig och välskött innergård med flera sittgrupper. Tvättstuga finns i källarplan där det även finns ett hobbyrum. Cykelparkering och källsortering på gården. Juridisk person accepteras ej. Förvärvare betalar en överlåtelseavgift samt eventuell pantsättningsavgift. Bostaden är idag pantsatt.

Fastighet

Den vackra hörnfastigheten uppfördes år 1896

Urval av utförda renoveringar

1997 VA - stammar

2001 Fasadrenovering

2002 Balkonger

2013 Fiber- och elstigar

2015 Takmålning

2016 Ny elcentral

2020 OVK, underhåll tvättstuga

Läs mer

Ansvarig mäklare

Veronica
Andersson

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy