Karlavägen 1

5

 rum och kök, 

166 kvm

16 900 000

 kr

/bud

Pris

16 900 000 kr

Boarea

166 kvm

Rum

5

 rum och kök

Pris/Kvm
101 807 kr
Avgift

7 127 kr/mån

Våning

1 av 6

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Församling:
Engelbrekt
Boarea:
166 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
5 rum och kök
Lägenhetsnr LMV:
1004
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1916
Förråd:
Förråd
Våning:
1 av 6
Hiss:
Ja
Avgift:
7 127 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten
Andelstal, förening:
3.99321 %
Förening:
Brf Skatan 7
Org.nr:
716419-8256
Interiör

På bästa Östermalmsadress med grönskande läge invid ljuva Lärkstaden återfinns denna generösa och arkitektritade hörnvåning som vetter åt två väderstreck fritt från insyn i representativ fastighet anno 1916 med garage i huset. Här ges en delvis öppen planlösning med en mängd bevarade attribut genomgående som bröstpanel med vackra vägglister, tilltagna och högresta fönsterpartier med spröjs som ramas in väl av beslag i original, djupa nischer, speglade skjutdörrar, fiskbensparkett i stora delar av våningen samt en magnifik takhöjd om cirka 3,80 meter som förstärker rymden. Våningen har genomgått en omfattande renovering med varsam hand för att uppnå hög standard med internationell känsla. Tre generösa sovrum varav ett med separat ingång från gård med kök och badrum. Möjlig uthyrningsdel.

Avhängningsvänlig och rymlig hall med badrum och inre möblerbar del välkomnar där stor garderob löper längs vägg. Från trapphus ges även en extra yttre halldel där barnvagn och dylikt kan förvaras säkert från övriga trapphuset.

Vidare leds du in till vackert sällskapsrum i delvis öppen planlösning till kök med tre tilltagna fönsterpartier med spröjs och djupa nischer som vetter åt två väderstreck utan insyn. På vägg smyckar vackra vägglister som ramas in väl av enhetliga elementskydd som enhetligt återfinns i våningens andra delar. Här ges plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang. Kök och matplats vetter mot Östermalmsgatan med två stora fönster och nås genom speglade skjutdörrar som ger en naturlig övergång. Påkostat kök i modern känsla från Siematic med stor köksö och barplats där svarta luckor beklär med passande bänkskiva. Fullt maskinellt utrustat med kyl/frys, spishäll, fläkt, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin från Miele. Köket ger rymlig yta för matmöblemang åt 8-10 personer.

Rogivande master bedroom vetter med två vackra fönster åt Östermalmsgatan. Här ges en generös yta för dubbelsäng med tillhörande möblemang och stor walk-in closet med utmärkt förvaring och tilltagen takhöjd. Invid fönster finns platsbyggt skrivbord med hylla. Våningens andra sovrum är placerat längst in och vetter mot lugn innergård med plats för stor säng och möblemang. Här ges en separat ingång med kök från Siematic samt påkostat badrum. Tredje sovrum är placerat invid och vetter även det mot gård med plats för säng och möblemang samt garderob längs vägg.

Våningen har tre badrum i enhetligt utförande, helkaklade med vita stora plattor och stilfull grå sten på vägg och golv. Tilltagna duschytor med vikbara duschväggar i klarglas med takduschar och blandare från Tapwell. Det stora badrummet har även inkaklat badkar med dusch. Handfat på vita kommoder från INR med spegelskåp ovanför. vägghängda WC-stolar från Duravit, handdukstorkar i kromat utförande, vattenburen golvvärme samt infällda spotlights i tak. Badrummet i hall har även tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från Miele.

I lägenheten finns larm från Verisure, säkerhetsdörrar samt ljudisolerade fönster.

Förening

Brf Skatan 7 är en äkta bostadsrättsförening som sträcker sig mellan adresserna Karlavägen 1 och Östermalmsgatan 2. Föreningen upplåter 32 lägenheter med bostadsrätt om en total lägenhetsyta av 4.219 kvm. Föreningen har utöver detta även 3 lokaler, 7 garageplatser + 1 MC-plats. Parkeringsplats kostar cirka 2.500 sek i månaden och tillämpas med kösystem. Avgift för kabel-TV och bredband tillkommer i avgiften. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt tvättstuga, cykelrum och innergård. Lägenheten disponerar rymligt förråd. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp.

Fastighet

Utmärkande vacker och representativ tegelfastighet uppförd 1916 ritad av arkitekt Per Benson. Föreningen har dem senaste åren efter förvärv av fastigheten valt att utföra stora renoveringar och underhåll för att få fastigheten i utmärkt skick.

2017 - Byggnation av råvind, takrenovering samt renovering av samtliga hissar

2016 - Stambyte, målning av trapphus och källargångar, installation av nya källardörrar, omdragning av fastighetens el-matning i gata, renoverat cykelrum, installerat postboxar samt genomfört ett utbyte av fastighetens låssystem.

2018 - Fönsterrenovering

För mer information gällande föreningens utförda arbeten och finansiering av detta, se bilagd årsredovisning.

Läs mer

Ansvarig mäklare

Niclas
Behrer

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy