Karlavägen 59C 4 rum och kök, 105 Kvm 10 950 000 kr/bud

Se alla bilder
Pris 10 950 000 kr
Boarea 105 Kvm
Rum 4 rum och kök
Pris/kvm 104 286 kr
Avgift 4 338 kr/mån
Våning 2
Visning Kontakta oss
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Församling:
Hedvig Eleonora
Boarea:
105 Kvm (Enligt uppmätning)
Rum:
4 rum och kök
Varav sovrum:
2
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
00018
Lägenhetsnr LMV:
1201
Byggnadsår:
1929
Fönster:
2-glas
Balkong:
Balkong
Eldstad:
Öppen spis
Våning:
2
Hiss:
Ja
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Allmänt skick:
Gott
Avgift:
4 338 kr/mån
Andelstal, förening:
3.07600 %
Pantsättningsavgift:
1 kr
Överlåtelseavgift:
2 kr (Betalas av köparen)
Förening:
Brf Rådjuret 7
Org.nr:
716419-2838
Interiör

Nu saluförs den här fina våningen i sekelskiftesfastighet med två balkonger och öppen spis på Östermalms paradgata Karlavägen. Läget är oslagbart och ett utav de attraktivaste. Våningen har en öppen, social planlösning med tre rum i fil och köket som hjärta. Köket är renoverat i ljusa toner med full maskinpark och en generös matsalsdel där du kan mysa framför den fungerande öppna spisen. Trivsamt och rymligt sällskapsrum med balkong mot den första av föreningens två innergårdar. Trots att du bor mitt på Östermalm är ändå läget helt ostört tack vare att hela lägenheten ligger inbäddad i föreningens två innergårdar.

Två väl disponerade, bra sovrum som båda är belägna mot föreningens innergårdar. Master bedroom ligger avskiljt mot den andra innergården och ger dig access till lägenhetens andra balkong som ligger skyddat och rofyllt. Rymligt badrum med badkar och dusch. Gott om förvaringsutrymmen i form av garderobsväggar och 3 stycken externa förråd. Representativ, totalrenoverad fastighet med moderna bekvämligheter. Välskött förening med god ekonomi och låga avgifter. Föreningen har planer på att exploatera vinden.

Här bor du i en vacker fastighet på attraktiv adress som har byggår under sent 1800-tal. Karlavägen är en esplanad på Östermalm som sträcker sig från Birger Jarlsgatan till Oxenstiernsgatan. Lägenheten är belägen i hjärtat av Östermalm och på några minuters gångavstånd är du nere vid Östermalmstorg/Stureplan och dess utbud av butiker. Välsorterade ICA Esplanad finner du på andra sidan gatan som tillhör en av Östermalms bästa matbutiker. I omnejd har du välrenommerade restauranger i ett pärlband som tex Nybrogatan 38, Hantverket och Brasserie Bobonne. För dig som gillar att träna finns Sats Stadion ett stenkast bort. Är du en person som önskar ekologiskt, närodlat, glutenfritt och vegetariskt står Ecoist till din tjänst, en oas för att hitta det bästa för din kropp i matväg.

Förening

Bostadsrättsföreningen förvärvade fastigheten 2001 som idag omfattas av 43 bostadsrättslägenheter samt 3 lokaler med hyresrätt. Äkta bostadsrättsförening med mycket god ekonomi och låga avgifter. För mer information om föreningen vänligen kontakta Lovisa Hidesten alternativt se årsredovisning.

Fastighet

Välskött vacker fastighet med byggår 1929. Byggnadens totalyta är 3.433 kvm varav 3.244 kvm utgör lägenhetsyta och 189 kvm utgör lokalyta. Tomtytan är 1.378 kvm. Marken innehas med äganderätt. Gemensam tvättstuga samt trevlig innergård. Cykelförråd samt barnvagnsrum på gården. Kabel TV / Internet via ComHem. Husets stammar är bytta löpande varav föreningen utfört s.k partiellt stambyte. Fasad och trapphus renoverades 2007. Tak lades om 2013 och värmekablar installerades 2015. Fönster har renoverats och målats om, senast 2016. El-stigarna bytta 2007, 3-fas el finns indragen till fastigheten. Dold tillgång finnes såsom möjlighet att exploatera litet gårdshus samt del av vindsutrymme.

Läs mer
Ansvarig Mäklare Lovisa Hidesten +46 (0)709 21 70 02
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Lovisa Hidesten