Karlbergsvägen 30, 4 tr 4 rum & kök, 120 Kvm

Se alla bilder
Låt oss värdera
ditt hem kostnadsfritt
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Pris Pris på förfrågan
Boarea 120 kvm
Rum 4 rum och kök
Avgift 4 006 kr/mån
Våning 4
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Vasastan
Församling:
Gustav Vasa
Boarea:
Kvm 120 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
4 rum och kök
Lägenhetsnr:
00044
Lägenhetsnr LMV:
1401
Byggnadsår:
1901
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Våning:
4
Hiss:
Ja
Avgift:
4 006 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten & bredband
Andelstal, förening:
0.0605749 %
Andelstal, avgift:
6.03442 %
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
115
Energiprestanda:
115 kWh/Kvm och år
Registrerad:
2020-02-03
Förening:
Brf Sigson
Org.nr:
702002-8002
Interiör

Nu saluförs detta genomgående vackra sekelskifteshem om 120 kvm fördelat på fyra rum och kök. Bostaden är attraktivt belägen i Vasastan, centralt och samtidigt tyst belägen med tre sovrum och balkong mot gård i vacker fastighet anno 1901.

Bostaden karaktäriseras av vackra tidstypiska detaljer från byggår såsom burspråk, kakelugn, pardörrar, stora fönsterpartier, höga golvsocklar samt en generös takhöjd om ca 3,3 meter. Här erbjuds ett vackert och funktionellt hem i kombination med stil och elegans med genomgående smakfulla, fina ytskikt!

Bostaden disponeras med en rymlig och välkomnande hall med ingång till de samtliga rummen. Platsbyggd hatthylla i enhetlig stil med garderober och skåp. Generöst vardagsrum med vackert burspråk, stora fönster i söderläge som skapar ett riktigt ljusflöde. Förra året installerades markiser med sol- och vindautomatik, vilket innebär att de automatiskt anpassar sig efter vädret. Vardagsrummet har fina detaljer som stuckatur, takrosett, dörröverstycke samt kakelugn. Därutöver finns lyxiga detaljer som inbyggda högtalare i väggen (ej synliga som kommer att ingå i köpet) samt platsbyggd bokhylla. Rummet ligger högt och fritt till med ingen insyn. I fil med vardagsrummet, genom de vackra pardörrarna finns det nyrenoverade köket (2021). Bostadens kök är stilrent platsbyggt från Kitchens by Paul med exklusiv Perlato Royal sten. Maskinell utrustning från Miele i form av häll, ugn, mikro, vinkyl, diskmaskin, kyl & frys. Generös och lyxig förvaring i skåp med träinredning och belysning. I köket finns plats för matgrupp för det större sällskapet.

Bostadens mer privata del, med tre sovrum, vetter mot lugn innergård. Bra storlekar på rum som inrymmer gott om förvaringslösningar. Från sovrum 2 finns även utgång till en balkong. Balkongen är generös och inredd med trall och två platsbyggda soffor med inbyggd förvaring.

Till hemmet finns två bra badrum (ett med badkar och ett en dusch). De är inredda med högtalare och spotlights i tak samt golvvärme installerat. Invid badrummet finns ett rum för tvätt med maskiner ifrån Miele.

Genomgående smakfulla, fina ytskikt i sobra färger. Slipad fiskbensparkett finns i hela hemmet. I dagsläget finns larm installerat med kamera som nästa ägare kan ta över enligt överenskommelse. Till bostaden finns ett rymligt källarförråd om ca 5 kvm. 

Bekvämligheter i fastighet som sopnedkast i trapphus, rymlig hiss och så gott som tröskelfritt från gatan (perfekt för barnvagn).

Fastighet

Välskött hörnfastighet i korsningen Karlbergsvägen 30 och Dalagatan 58. I huset finns en gemensam tvättstuga, förråd till lägenheterna, cykelförvaring samt en gemensam innergård. Innergården är välskött och anlagd med konstgräs samt ett stort trädäck med grillmöjligheter och bord för stora sällskap. Föreningen har ett garage med plats för 8 bilar, f.n kö.

Bekvämligheter i fastighet som sopnedkast i trapphus, rymlig hiss och så gott som tröskelfritt från gatan (perfekt för barnvagn).

Utförda renoveringar i urval, (se mer info i årsredovisning);

1969/1970 – Elstambyte, nytt gårdsbjälklag
2006 – Byte av undercentral
2008/2009 – Omputsning av fasad
2010/2011 Målning av trapphus, tvättstuga och källare
2012 – Stamspolning, renovering av golv i trapphus
2013 – Balkonger mot gård för 8 lägenheter
2015/2016 – Renovering av hiss, omläggning av takplåt
2018 – Gårdsupprustning
2019 – Ny entréport samt låssystem

Pågående/kommande renoveringar;

Analys och spolning av avloppsstammarna
Föreningen ska rösta på kommande stämma om säkerhetsdörrar.
Föreningen har nyligen provtryckt rökkanalerna och de är förnärvarande otäta. Föreningen med medlemmar kommer se till att de ska tätas.

Förening

Brf Sigson är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1970 och består av 18 bostadsrätter samt 2 lokaler med hyresrätt. Föreningen äger sin mark, har en fin fastighet och har en låg belåning om endast 2.748 kr/kvm.

Inga planer på att ändra avgifterna (kontrollerat med styrelsen 3/2-21)

Läs mer
Ansvarig Mäklare Caroline Lundin +46 (0)734 97 47 07
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Caroline Lundin
Ta hjälp av en bank nära dig

Vi samarbetar med Handelsbanken Humlegården som känner den lokala marknaden och erbjuder bolån med individuell ränta. För mer information, ring Handelsbanken på 08-406 69 50 eller besök handelsbanken.se/humlegarden