Karlbergsvägen 33 4 rum & kök, 108 Kvm

Se alla bilder
Låt oss värdera
ditt hem kostnadsfritt
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Pris Pris på förfrågan
Boarea 108 kvm
Rum 4 rum och kök
Avgift 4 606 kr/mån
Våning 3 av 5. Hiss finns
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Vasastan
Boarea:
108 Kvm (Enligt uppmätning)

110 kvm enligt föreningens uppgifter.

Rum:
4 rum och kök
Gästtoalett:
Ja
Lägenhetsnr:
131
Lägenhetsnr LMV:
1301
Byggnadsår:
1900
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Eldstad:
Kakelugn
Våning:
3 av 5. Hiss finns
Hiss:
Ja
Avgift:
4 606 kr/mån
Ingår i avgiften:
Inkl. värme, VA & bredband. Obl. avg. för kabel-tv om 60kr/mån.
Andelstal, förening:
7.1927 %
Driftskostnad El:
450 kr/mån
5 400 kr/år
Driftskostnad Försäkring:
354 kr/mån
4 250 kr/år
Driftskostnader totalt:
804 kr/mån
Driftskostnader kommentar:
Enligt säljarens uppgifter
Förening:
Brf Karlbergsvägen 33
Org.nr:
716460-2240
Interiör

Vacker och funktionell familjevåning fördelad om 4 rum och kök i ett högt och fritt läge med genomgående planlösning från gata till gård. Här erbjuds ett representabelt hem med genomgående sobra färger och stilfulla materialval. Sällskapsrummet är inbjudande och får ett frikostigt ljusinsläpp genom två högresta fönster. Här återfinns en fungerande kakelugn i en vacker kulör, bevarad stuckatur, generös takhöjd om ca 3,35m, samt bröstpanel.

Köket är stilrent med goda arbetsytor och fullt maskinellt utrustat med fullstor kyl, frys, inbyggd ugn och micro samt induktionshäll, fläkt samt diskmaskin. Släta luckor med infällda handtag och bänkskiva i Ceasarstone. Köket ger utökad matplats för 6-8 personer.

Mot föreningens lugna innergård vetter master bedroom, sovrum samt badrum. Vackra pardörrar öppnar upp till master bedroom med utgång till mindre balkong. Sovrummet ger plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang och har gott om förvaring genom en hel garderobsvägg samt bevarad klädkammare. Våningen har ytterligare två bra sovrum, perfekta som barnrum eller arbetsrum, allt efter eget behov.

Lyxigt badrum med spa-känsla (2021). Inrett med granitkeramik från Bricmate, kommod i valnöt från Haven, blandare i brushed nickel från Tapwell, vägghängd WC samt platsbyggda hyllor och nisch i massiv valnöt. Stor spegel och därtill infällda spotlights i tak samt golvvärme. Charmigt fönster och dold tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Vidare finns en gäst-wc inredd med samma materialval som det stora badrummet samt separat golvvärme. Slutligen en välkomnande hall med goda möjligheter till förvaring eller arbetsplats.

Genomgående stilfull interiör, vackra golv med höga golvsocklar, stuckatur samt pardörrar. Huset har en stor hiss och ingång utan trappsteg. I entréplan finns även cykel samt barnvagnsrum. Välskött förening med god ekonomi och välvårdad fastighet.

Karlbergsvägen är en av Vasastans gamla paradgator. Trädallén och den breda trottoaren bidrar till en rofylld promenad hem. Här bor du mittemellan Odenplan och S:t Eriksplan med mycket goda kommunikationer med både T-bana, pendeltåg samt flertalet linjebussar. I de närmsta kvarteren finns flertalet välrenommerade restauranger samt caféer och välsorterade
matbutiker. Populära Vasaparken ligger runt hörnet och tvärs över gatan ligger Hälsingehöjdens lekpark med parkdel samt en liten bollplan. Mycket bra förskolor och Gustav Vasa skola samt Vasa Real runt hörnet.

Lägenheten är angiven som 3 rok enligt det gamla lägenhetsregistret. Sedan dess har en omfattande ombyggnad skett och lägenheten disponeras idag som 4 rok.

Förening

Brf Karlbergsvägen 33 består av 19 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 1 lägenhet upplåten med hyresrätt. Den kvarvarande hyresrätten är en dold tillgång eftersom den kan säljas vartefter den blir ledig. Föreningen deklarerar såsom en äkta förening och marken innehas med äganderätt. Avgiften ska höjas med 2% from maj, vilket för denna lägenhet innebär ca 92kr/mån. Avgiften höjs för att möta höjda kostnader för el osv. Den vackra fastigheten uppfördes år 1900 av arkitekt O.Jansson.

Föreningens medlemmar har fri tillgång till en gästlägenhet med kokvrå och bastudel. Det finns även pingisrum, enklare gym, snickarrum och tvättstuga. I källaren finns även ett ytterligare cykelrum.

Grundutbud kabel-tv via ComHem och bredband via Stockholms stadsnät. Obligatorisk avgift om 60kr/mån för kabel-tv tillkommer, fiber ingår.

Förvärvare betalar en överlåtelseavgift samt eventuell pantsättningsavgift. Bostaden är idag pantsatt.

Fastighet

Urval av utförda renoveringar;

2021 Fönsterrenovering mot gård

2020 Fönsterrenovering trapphus

2014 Hissrenovering

2012 Gårdsrenovering

2010 Byte av fjärrvärmecentral

2010 Trapphusrenovering samt renovering av balkonger

2009 Renovering av tvättstuga

2002 Byte av tak

1984 Total renovering av fastigheten, stambyte, byte av el-stigare, fönster, tak och fasad

Kommande underhåll;

Nya portar

Läs mer
Ansvarig Mäklare Veronica Andersson +46 (0)707 99 91 87
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Veronica Andersson
Ta hjälp av en bank nära dig

Vi samarbetar med Handelsbanken Humlegården som känner den lokala marknaden och erbjuder bolån med individuell ränta. För mer information, ring Handelsbanken på 08-406 69 50 eller besök handelsbanken.se/humlegarden