Linnégatan 39A 3 rum & kök, 80 Kvm

Se alla bilder
Låt oss värdera
ditt hem kostnadsfritt
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Pris Pris på förfrågan
Boarea 80 kvm
Rum 3 rum och kök
Avgift 4 055 kr/mån
Våning 2 av 5
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Församling:
Hedvig Eleonora
Boarea:
80 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
3 rum och kök
Lägenhetsnr:
122
Lägenhetsnr LMV:
1202
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1900 (Ombyggnadsår 1942)
Förråd:
Källarförråd
Våning:
2 av 5
Hiss:
Ja
Avgift:
4 055 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten
Andelstal, förening:
3.16 %
Driftskostnad El:
400 kr/mån
4 800 kr/år
Driftskostnad Försäkring:
300 kr/mån
3 600 kr/år
Driftskostnader totalt:
700 kr/mån
Förening:
Brf Kronkvarnen 35
Org.nr:
716460-1804
Interiör

På ett av Östermalms i särklass bästa lägen mellan Östermalmstorg och Karlaplan återfinns denna ljusa, stilfulla och sociala hörnlägenhet i öppen planlösning som vetter mot såväl Linnégatan som Artillerigatan där vacker sekelskifte möter klassisk funktionalism och ger det bästa av två världar. Lägenheten besitter alla önskvärda faciliteter och attribut med öppen spis, fiskbensparkett, platsbyggda snickerier och en tilltagen takhöjd om cirka 3,30 meter genomgående som ramas in av stora högresta fönsterpartier vilket skapar både rymd och en fantastisk atmosfär.

Avhängningsvänlig och möblerbar hall välkomnar med platsbyggd förvaring på två sidor som når upp till tak bakom släta luckor i modern känsla med infällda handtag och spotlights i tak. Vidare leds du in till sällskapsrum och kök i öppen planlösning där stort ljusinsläpp ges från fyra fönster i två väderstreck med fri utsikt över Linnégatan. Här finner du en vacker öppen spis i funktionalistisk utformning med sluttande skorsten och platsbyggd bokhylla upp till tak. Rummet ger plats åt stor soffgrupp med tillhörande möblemang och får en naturlig övergång till kök genom matplats åt 8-10 personer.

Köket går i modern karaktär med släta luckor i grå kulör som ramas in väl av vacker sten i marmor på vägg och bänk. Här ges en utmärkt arbets- och förvaringsyta med skåp som når upp till tak och förstärker den luftiga känslan. Fullt maskinellt utrustat med kyl/frys, spishäll, ugn och diskmaskin.

Lägenhetens två rogivande sovrum vetter mot Linnégatan och får varsitt tilltaget fönsterparti med garderobsförvaring längs vardera vägg som når upp till tak. Garderoberna går i samma enhetliga utförande som i hall med modern känsla och infällda handtag. Master bedroom ger plats för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang och det andra sovrummet ger även det yta för stor säng med möbler.

Utanför sovrum i hall återfinns badrum, helkaklat i vitt med marmor på golv samt ovanför WC. Dusch med takdusch i kromat utförande och vikbara väggar i klarglas. Handfat med vit kommod och belyst spegelskåp ovanför. Handdukstork i krom, spotlights i tak samt golvvärme. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare är placerat utanför badrum.

Förening

Brf Kronkvarnen 35 är en välskött och lågt belånad s.k. äkta bostadsrättsförening som upplåter 37 lägenheter och 5 uthyrda lokaler. Föreningen äger marken. 2629 kvm utgör lägenhetsyta och 320 kvm utgör lokalyta. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Fiber finns indraget och TV och bredband levereras via Viasat och tecknas individuellt. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp som betalas av köparen samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp. Obligatoriskt avgift för bredband tillkommer med 89 kr/månaden. (1068 kr om året.)

Föreningens medlemmar disponerar gemensamt tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare och torkrum. Mindre cykelförråd i källarplan samt cykelställ på gården.

Fastighet

Vacker fastighet som uppfördes år 1900 med ombyggnadsår 1942. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

2020 - Färdigställande av trapphusrenovering, installation av 3-fas, fiberkabel till samtliga lägenheter och anläggning av fjärrvärme

2018 - OVK, Fönsterrenovering, balkongbyggnation, fiberläggning, 3-fas installation, målning källare

2017 - Nya gårdsdörrar och entrédörr mot Artillerigatan

2016 - Dörröppnare till entrédörrar

2014-2016 Stambyte (Stambyten har gjorts mellan 2014-2016. Det som återstår är byten i ett mindre antal lägenheter samt byte/relining av de horisontella avloppsstammarna i källaren.)

2014/2015 - Hissrenovering

2004/2005 - Stigbyte

2003 - Målning av trapphus

1998 - Nya entrédörrar i ek

1996 - Fasadputsning

Läs mer
Ansvarig Mäklare Niclas Behrer +46 (0)708 99 29 09
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Niclas Behrer
Ta hjälp av en bank nära dig

Vi samarbetar med Handelsbanken Humlegården som känner den lokala marknaden och erbjuder bolån med individuell ränta. För mer information, ring Handelsbanken på 08-406 69 50 eller besök handelsbanken.se/humlegarden