Östermalmsgatan 32 4 rum & kök, 100 Kvm

Se alla bilder
Låt oss värdera
ditt hem kostnadsfritt
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Pris Pris på förfrågan
Boarea 100 kvm
Rum 4 rum och kök
Avgift 5 569 kr/mån
Våning 1 av 6
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Församling:
Engelbrekt
Boarea:
100 Kvm (Enligt uppmätning)

Enligt brf är lägenheten 98 kvm.

Rum:
4 rum och kök
Gästtoalett:
Ja
Lägenhetsnr:
76
Lägenhetsnr LMV:
1001
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1923
Balkong:
Fransk balkong
Förråd:
Källarförråd
Eldstad:
Öppen spis
Våning:
1 av 6
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
Com hem
Avgift:
5 569 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten
Andelstal, förening:
6.79586 %
Driftskostnad El:
400 kr/mån
4 800 kr/år
Driftskostnad Försäkring:
300 kr/mån
3 600 kr/år
Driftskostnader totalt:
700 kr/mån
Förening:
Brf Näktergalen 24
Org.nr:
769603-7097
Kontakt:
Ordf- Fredrik Söderlund
Telefon:
073-349 87 22
Interiör

Invid Danderydsplan mellan ljuva Lärkstaden och vackra Villastaden återfinns denna ljusa och stilfulla lägenhet i förtjusande tjugotalsfastighet med grönskande och idylliskt läge som skapar stor villakänsla. Här ges en tilltagen takhöjd med öppen planlösning mellan kök och sällskapsdel som vetter mot grönskande innergård med tilltaget fönsterparti och fransk balkong från kök. Påkostade och platsbyggda snickerier återfinns i form av kök och förvaring samt bevarade attribut anno byggnadsåret med eldstad i sällskapsdel, vacker fiskbensparkett och utsmyckande väggpanel samt djupa fönsternischer och skjutbar pardörr.

Möblerbar hall med gästtoalett och inre del välkomnar med god plats för avhängnad och förvaring genom platsbyggd garderob och klassisk hatthylla med infällda spotlights i tak. Från hall leds du vidare till lägenhetens samtliga delar med generöst sällskapsrum i öppen planlösning till kök mot lugn och grönskande innergård. Rummet får en jordnära känsla med vackert ljusinsläpp genom stort spröjsat fönsterparti som ramas in av djup nisch och vacker radiator i original samt glasad dörr som öppnar upp till den franska balkongen. Här ges plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang där öppen spis är placerad i hörnet. Köket får en naturlig övergång genom matplats i mitten med plats för 6-8 personer. Köket är platsbyggt från Lundins kök och går i en lantlig känsla med ljusbeige nyans på luckor som ramas in av passande beslag och portugisiskt bänkskiva i kalksten. God arbets- och förvaringsyta ges med överskåp som når upp till tak. Fullt maskinellt utrustat med spishäll, ugn, mikro, diskmaskin och kyl/frys från exklusiva Miele.

Mot lugna Östermalmsgatan vetter samtliga tre sovrum med badrum placerat alldeles utanför i tamburdel med bokhyllor på två väggar. Rogivande master bedroom får fint ljusinsläpp genom tilltaget fönster och platsbyggd förvaring genom garderobsvägg som löper längs hela väggen i vacker sober färgnyans. Här ges plats åt stor dubbelsäng med tillhörande möblemang. Det andra sovrummet skiljs av genom vackra skjutbara pardörrar med plats för stor säng, möblemang och garderob. I hörnet är klädkammare i klassisk utformning placerad. Det tredje sovrummet har ett vackert välvt fönster och sagolik tapet på vägg som ramas in av stilfullt elementskydd samt två klädkammare på vardera sida. Rummet ger plats för säng och möblemang.

Lägenhetens stora badrum är placerat utanför sovrummen och går i en ljusbeige nyans på vägg med delvis stora plattor samt klinker på golv. Rymlig duschyta med takdusch och vikbara väggar i klarglas samt badkar med dusch. Dubbelt handfat med kommod i mörkt träslag med stor spegel och passande belysning på vägg. Platsbyggd skåp går ton i ton med väggfärgen där tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt hyllplan är placerat. Två stående handdukstorkar i kromat utförande, platsbyggt skötbord, vägghängd WC-stol, infälla spotlights i tak samt golvvärme.

Förening

Brf Näktergalen 24 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som bildades 1998 och upplåter 17 lägenheter med bostadsrätt. Fastigheten är upplåten med tomträtt. Kabel-TV och bredband levereras via ComHem. I avgiften ingår värme och vatten. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt en trivsam och grönskande innergård med planteringar, utemöblemang samt grill. Välutrustad tvättstuga finns i källarplan samt barnvagnsrum som är praktiskt beläget mittemot lägenheten i trapphuset. Lägenheten disponerar rymligt källarförråd.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp.

Fastighet

Vacker fastighet som stod färdigställd 1923. Utförande renoveringar och underhållsarbeten i urval;

2009 - Elstammar bytta

2010 - relining av större delen av avloppsstammar, ej källarplan. Även partiellt stambyte har gjorts i samband med renovering.

2012 byte av värmeväxlare i undercentral

2019 - Nytt tak

Läs mer
Ansvarig Mäklare Niclas Behrer +46 (0)708 99 29 09
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Niclas Behrer
Ta hjälp av en bank nära dig

Vi samarbetar med Handelsbanken Humlegården som känner den lokala marknaden och erbjuder bolån med individuell ränta. För mer information, ring Handelsbanken på 08-406 69 50 eller besök handelsbanken.se/humlegarden