Ulrikagatan 9 3 rum & kök, 85 Kvm

Se alla bilder
Låt oss värdera
ditt hem kostnadsfritt
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Pris Pris på förfrågan
Boarea 85 kvm
Rum 3 rum och kök
Avgift 4 000 kr/mån
Våning 5 av 5
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Församling:
Oscar
Boarea:
85 Kvm (Enligt uppmätning)

Enligt brf är lgh 90 kvm

Rum:
3 rum och kök
Gästtoalett:
Ja
Lägenhetsnr:
9502
Lägenhetsnr LMV:
1502
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1930
Balkong:
Terrass
Förråd:
Källarförråd
Eldstad:
Öppen spis
Våning:
5 av 5
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
Bredbandsbolaget
Avgift:
4 000 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten
Andelstal, förening:
4 %
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
136
Energiprestanda:
136 kWh/Kvm och år
Driftskostnad El:
400 kr/mån
4 800 kr/år
Driftskostnad Försäkring:
300 kr/mån
3 600 kr/år
Driftskostnader totalt:
700 kr/mån
Förening:
Brf Hornblåsaren 29-30
Org.nr:
716416-5644
Interiör

På en av Östermalms mest eftersökta adress ges tillfälle till denna ljusa, unika och generösa vindslägenhet med stor ateljékänsla och påkostad interiör med möjlighet till att bygga takterrass från kök genom att förnya bygglov. Här återfinns en mängd bevarade originaldetaljer som fiskbensparkett, vacker fungerande eldstad samt takbjälkar och takkupor som förstärker vindskänslan med en öppen social planlösning. Välskött förening med god ekonomi, låg belåning och garage i huset!

Avhängningsvänlig hall med rymlig förvaring från garderob med speglade skjutdörrar och anslutning till gästtoalett välkomnar. Vidare leds du in till kök, matplats och sällskapsrum i öppen planlösning med fantastisk atmosfär och ljusinsläpp från extraordinärt takfönster som ger effekt dag som kväll. En magnifik takhöjd ramas in av bjälkar som förstärker ateljékänslan.

Köket går i modernt uttryck med vita luckor som ramas in av stenskiva i vacker marmor. Maskinellt utrustat med kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, spishäll, fläkt och diskmaskin. Här ges plats åt stor matgrupp för 12 personer. Från kök nås altan genom glasad dörr med plats för möblemang. Här finns möjlighet att bygga en tilltagen takterrass. (Bygglov måste förnyas, se alternativ planritning). Sällskapsrummet går i öppen planlösning till kök och matplats med takkupa mot Ulrikagatan och utsikt över Fredrikshovs Slottsskola. I hörn är en magnifik, fungerande öppen spis placerad. Tilltagen yta åt stor soffgrupp.

Vidare når du rogivande master bedroom med anslutning till badrum. Master bedroom får även här en charmig takkupa med ljuv utsikt över Ulrikagatan, ner mot Lovisagatan och Fredrikshovs Slottsskola. Rymlig garderob med skjutdörr längs vägg och plats för stor dubbelsäng.

Badrummet får fin atmosfär från takhöjd med ljusinsläpp från öppningsbart takfönster. Helkaklat med marmor på golv och vägg som ramas in av stilfulla trädetaljer på kommod, badkar och hyllplan. Rymlig duschyta med väggar i klarglas och kromad takdusch. Vägghängd WC-stol, handfat, spegelskåp, tvättpelare, handdukstork och golvvärme.

Lägenhetens andra rogivande sovrum vetter även det mot Ulrikagatan med takkupa och nås mellan sällskapsdel och matplats. Här ges plats för stor säng med möblemang. Längs vägg löper garderob med skjutbara dörrar.

Förening

Bostadsrättsföreningen Hornblåsaren 29-30 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som äger och förvaltar fastigheten som förvärvades 1978 med adresserna Ulrikagatan 7 och Ulrikagatan 9. Föreningen upplåter 26 lägenheter med bostadsrätt om 2.280 kvm samt innehar 4 lokaler med hyresrätt om 386 kvm. I avgiften ingår värme och vatten. Fiber finns indraget i huset och bekostas på egen hand. Föreningens medlemmar disponerar en gemensam modern tvättstuga. Föreningen accepterar ej juridisk person. Överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp tas ut samt pantsättningsavgift om 1% av årets prisbasbelopp.

Garageplats finns att hyra, förnärvande kö men ny medlem kan beredas köplats.

Fastighet

Vacker fastighet som stod färdigställd 1930. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

2000 - Stambyte och elstigar

2003 - Terrassrenovering

2005 - Renovering av balkonger

2008 - Ommålning av yttertak

2009 - Byte av garageportar, fasadrenovering

2010 - Upprustning av innergården

2015 - Ny tvättstuga

2016 - Renovering av garage

2017 - Målning yttertak

2018 - Installation av fibernät

Läs mer
Ansvarig Mäklare Niclas Behrer +46 (0)708 99 29 09
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Niclas Behrer
Ta hjälp av en bank nära dig

Vi samarbetar med Handelsbanken Humlegården som känner den lokala marknaden och erbjuder bolån med individuell ränta. För mer information, ring Handelsbanken på 08-406 69 50 eller besök handelsbanken.se/humlegarden