linnéa lindblad

Linnéa är fastighetsmäklaren som brinner lite extra för det vackra 30-talet och den sagolika epoken strax innan, även kallad ’Swedish Grace’. Hon har varit verksam inom yrket sedan 2014 och blev registrerad fastighetsmäklare våren 2017. Med ett stort hjärta för Östermalm, Vasastan och gränslandet i Norrmalm ter sig det naturligt att hon väljer att arbeta mest i dessa delar av Stockholms innerstad där hon även fått utmärkelse som Norrmalms mest rekommenderade fastighetsmäklare under 2021. 

Linnéa har tidigare arbetat med flertalet bostadsprojekt tillsammans med Oscar Properties som konverterat några av Stockholms mest spektakulära och vackra fastigheter. Projekten har blivit landmärken för Sverige och fått stora internationella priser däribland Nybrogatan 19, Norra Tornen samt 79 & Park som är några av de mest unika i av sitt slag vilket hon är stolt att få varit en stor del av. 

Linnéa har tidigare varit bosatt på Östermalm och Gärdet, men bor idag i Näsby Park, med stora grönområden och vacker vy ut över Stockholms skärgård, tillsammans med sin familj och dvärgtaxen Greta. Lediga dagar sommartid spenderas helst på golfbanan och vintertid i huset i svenska fjällen med skidåkning.

Referenser från tidigare försäljningar

NARVAVÄGEN 22A

54 kvm | 2 rum och kök

KARLBERGSVÄGEN 87

53 kvm | 2 rum och kök

TOMTEBOGATAN 31

58 kvm | 3 rum och kök

GREVGATAN 43

75 kvm | 3 rum och kök

ROSLAGSGATAN 54A

52 kvm | 2 rum och kök

TOMTEBOGATAN 38

60 kvm | 3 rum och kök